Apartamente

Apartamente de 5 stele in Mamaia, Constanta

Cautati un hotel deosebit pentru a va rasfata cu o vacanta de vis in Mamaia? Atunci va asteptam cu drag la Hotel Vega 5*! Apartamentele hotelului Vega din Mamaia sunt perfecte atat pentru concediul la mare, cat si pentru o calatorie de afaceri. Indiferent de alegerea facuta, un apartament Junior sau un apartament Senior, noi va garantam acelasi confort de 5 stele in Mamaia.
Toate apartamentele hotelului Vega din Mamaia dispun de TV (LCD cu telecomanda), Internet prin cablu, Internet wireless in regim best-effort, telefon, radio cu ceas si CD-player, minibar, espressor, frigider, seif, instalatie individuala de climatizare si baie cu cabina de dus.

Pentru ca ne dorim sa va oferim o experienta de neuitat, in tarifele apartamentelor sunt incluse toate taxele si cateva servicii suplimentare: mic dejun / demipensiune in perioada 13 iunie – 31 august (mic dejun si pranz), sezlong si umbrela la piscina hotelului si pe sectorul privat de plaja al hotelului Vega si inchirierea de biciclete Pegas intre 1 mai – 30 septembrie, Internet prin cablu in apartament si Internet wireless in spatiile publice ale hotelului, accesul la parcare, sala de fitness si accesul copiilor dumneavoastra la locurile de joaca.

Opiniile oaspetilor

 • Mohammad

  from Romania » 26 May 2015
  10/10
  Positive:super oamnei ....super pozitie.
 • Mohammad

  Group from Romania » 26 May 2015
  10/10
  Positive: super oamnei ....super pozitie.
 • TRANDAFIR LUCRETIA

  » 9 March 2015
  5/5
  Acesta e un hotel elegand si superb
 • Liliana

  Couple from Romania » 4 October 2014
  8.3/10
  Positive: Totul! Revenim cu mare placere de fiecare data!.
 • Liliana

  Couple from Romania » 4 October 2014
  8.3/10
  Positive: Totul! Revenim cu mare placere de fiecare data!.
Galerie foto
Fii la curent cu ofertele noastre!