Curse charter pe litoral cu elicopterul Bell 429

Cea mai recenta achizitie din gama mijloacelor de transport pe care hotelul Vega o pune la dispozitia oaspetilor sai, este un elicopter de ultima generatie, de tip Bell 429. In lumea aviatiei, linia de elicoptere Bell este in general cunoscuta pentru elementele de siguranta sporita, motiv pentru care misiunile de salvare cu risc ridicat sunt efectuate in strainatate cu acest tip de elicopter agil si extrem de rapid, iar modelul fabricat in 2012 este cu adevarat neintrecut in clasa sa.

Elicopterul poate fi inchiriat in regim charter, inclusiv pe ruta Bucuresti – Constanta, cel mai solicitat zbor in aceasta perioada a anului. Oaspetii nostri pot evita aglomeratia rutiera alegand aceasta alternativa de zbor cu durata de aproximativ 1 ora, in configuratie VIP (maxim 5 locuri).

Pentru informatii suplimentare despre cursa Bucuresti-Constanta, alte destinatii din Romania, precum si tururi ale litoralului si Deltei Dunarii, va rugam sa solicitati oferta personalizata completand acest formular.

Urmariti un scurt spot de prezentare al elicopterului Bell 429, un aparat de zbor de lux, pe care va puteti baza atat pentru o experienta senzationala impreuna cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri, cat si pentru siguranta pasagerilor, cel mai important aspect al calatoriei dumneavoastra.

Fii la curent cu ofertele noastre!