Lucrari de remodernizare finalizate

Hotelul Vega a beneficiat de o investitie de 500.000 € in prima jumatate a anului 2013. Printre imbunatatirile aduse se numara investitiile in tehnologie si reamenajarile din spatiile de cazare si spatiile publice ale hotelului sau cele aflate in administrarea companiei Vega Turism.

Analizand feedback-ul clientilor hotelului, actionarii companiei au hotarat sa puna in practica un plan de investitii substantiale in prima jumatate a acestui an. Astfel, s-au prioritizat principalele aspecte tehnologice apreciate de turisti ca fiind esentiale pentru o vacanta reusita: conectarea la Internet wireless in parametri cat mai performanti in spatiile de cazare, spatiile publice si sectorul plajei destinat clientilor hotelului, o calitate superioara a televiziunii obtinuta prin intermediul unor televizoare de ultima generatie cu imagine de inalta definitie, varianta premium a televiziunii, precum si panouri de conectivitate pentru dispozitivele mobile in apartamentele hotelului.

Dincolo de aspectele tehnologice, oaspetii nostri au asteptari ridicate legate de design, confort si originalitate. In aceasta directie, plaja privata a hotelului Vega, dintotdeauna un punct de referinta pentru calitatea serviciilor oferite de hotelul Vega, a beneficiat de un rebranding sub conceptul Vega Vintage Beach, unde serviciile high-tech sunt discret imbinate cu elemente decorative vintage, intr-un spatiu plin de personalitate. De-asemenea, pentru al 8-lea an consecutiv, plaja hotelului Vega a obtinut certificarea “Blue Flag”, eticheta ecologica a plajelor sustenabile din intreaga lume, obtinuta an de an dupa criterii stricte care vizeaza calitatea apei, a plajei, managementul mediului, siguranta si informarea publicului. Printre reamenajarile realizate se mai numara si mochetarea spatiilor de cazare, precum si cel mai exclusivist apartament din hotel, Sky Senior Suite, aflat la ultimul etaj, avand o perpectiva unica asupra marii si statiunii Mamaia si rezervat deja de celebritati ca Amerie si Craig David.

Fii la curent cu ofertele noastre!