Vega, partener Directia 5: Electric Love Story

Vega este partener al formatiei Directia 5 cu ocazia lansarii noului album, Electric Love Story, pe 30 octombrie 2012, la Sala Palatului. Pe oaspetii hotelului ii asteapta multe surprize cu aceasta ocazie. Prima dintre aceste surprize este concursul “Directia 5 iubeste Vega”.

In perioada 20 septembrie – 20 octombrie 2012 Directia 5 ii premiaza pe oaspetii hotelului Vega din Mamaia. Profita de minim o noapte de cazare si intri automat in tragerea la sorti pentru invitatii duble la concertul Electric Love Story din 30 octombrie de la Sala Palatului, CD-uri cu noul album si bratari personalizate cu Electric Love Story.

Ca o consecinta fireasca a acestei colaborari, a luat nastere un nou parteneriat cu ocazia pregatirii lansarii noului album Directia 5, “Electric Love Story”. Ca suport de lansare a albumului, Directia 5 a ales sa realizeze videoclipuri pentru 2 single-uri diferite: “Ce mai faci” si “Hoinar”.

Filmarile celor 2 videoclipuri s-au desfasurat pe parcursul a 3 zile in diverse locatii puse la dispozitie de hotelul Vega: in incinta hotelului, in apartamentele Sky Senior cu vedere la mare, in sky-bar-ul exclusivist de la ultimul etaj al hotelului, binecunoscut constantenilor – Violet Lounge, pe plaja privata Vega, pe acoperis si chiar din elicopterul hotelului, regie care a produs de altfel cele mai impresionante cadre filmate intr-un videoclip muzical in statiunea Mamaia. Nu in ultimul rand, una din zilele de filmare a fost dedicata cadrelor filmate pe velierul hotelului, Adornate, o superba goeleta de 45 metri, cu tinuta eleganta si impunatoare, destinata croazierelor pe Marea Neagra.

Rezultatul filmarilor este spectaculos si poate fi urmarit intr-o poveste cu inceput si sfarsit, o impletire intre cele 2 lead single-uri ale noului album semnat Directia 5, “Electric Love Story”.

Vezi aici videoclipul piesei “Ce mai faci”, filmat la Hotel Vega si la bordul velierului hotelului, Adornate:

Fii la curent cu ofertele noastre!