Înapoi la Vega Exclusiv

Calatoreste cu stil

Maiestuoasa goeleta Adornate, unul dintre cele mai frumoase veliere construite vreodata, este pregatita sa va gazduiasca la bordul sau si sa va trezeasca spiritul de aventura, oferindu-va o experienta inedita in mijlocul valurilor. Adornate a navigat de-a lungul timpului pe intreaga Mediterana, de la Insulele Baleare, Barcelona si Valencia pana pe Riviera Franceza de la Marsilia la Monte Carlo. Vizitati pagina velierului Adornate pentru a afla mai multe detalii despre croazierele organizate cu aceasta ambarcatiune fascinanta: http://www.adornate.ro.

Autoturismul Excalibur Roadster SS este o superba masina de epoca, la volanul careia s-a aflat pentru o vreme Printesa Grace de Monaco. Puteti inchiria aceasta bijuterie a automobilisticii cu sofer pentru ocazii deosebite carora doriti sa le dati o nota festiva de inalta clasa: ziua nuntii, aniversarea cea mai draga, petrecerea visata.

Un minivan exclusivist, marca Mercedes-Benz V-class, echipat business si avand o capacitate de 6 locuri, sta la dispozitia dumneavoastra cu sofer pentru drumurile catre aeroport sau pentru transferuri nationale si internationale. Destul de incapator pentru toata familia sau grupul de parteneri de afaceri, dar destul de intim cat sa puteti calatori singuri, acest minivan de clasa este ideal pentru calatorii in conditii cat mai confortabile. Inovatiile oferite de acest model de ultima generatie impresioneaza prin aspectul exterior, dar si prin noile sisteme de asistenta care contribuie la siguranta pasagerilor.

Elegantul automobil Mercedes-Benz S600 poate fi inchiriat cu sofer pentru transferuri private, destinatii alese, sau evenimente speciale din viata dumneavoastra. Puteti face drumul spre un club de noapte sau puteti vizita statiunea Mamaia in aceasta limuzina de lux.

Pentru ca stim ca fiecare detaliu conteaza, va oferim o gama larga de optiuni de transport pentru gusturile si solicitarile dumneavoastra. Un autocar cu o capacitate de 35 persoane este disponibil pentru tururi de litoral, excursii si alte itinerarii de vacanta.

Fii la curent cu ofertele noastre!