Inapoi la oferte speciale

365 zile deschisi pentru afaceri

Oferta corporate a hotelului Vega pentru sezonul de toamna – iarna 2011

Dedicat cu precadere turismului de business, hotelul Vega va pune la dispozitie un modern centru de conferinte, special proiectat pentru a raspunde la nivel de detaliu exigentelor dumneavoastra.

Salile Vega Conference Hall, cu o capacitate de 230 de locuri fixe in aranjament teatru si Lyra Meeting Room sunt dotate cu echipamente de ultima generatie si impreuna cu detaliile rafinate de design interior asigura atmosfera potrivita pentru succesul evenimentelor corporate – conferinte, congrese, training-uri, teambuilding-uri si multe altele. Dotarile salilor de conferinta sunt conform ultimelor standarde : videoproiectie, sonorizare, traducere simultana, internet, video conferinta.

Va prezentam in cele ce urmeaza oferta noastra corporate special conceputa pentru a se adapta organizatiei dumneavoastra si tipului de eveniment dorit:

Pentru grupuri intre 30 si 70 de persoane: In perioada 01.10.11 – 31.12.11 285 lei – persoana/noapte (supliment single 100 lei) Organizatorii beneficiaza de 1 camera gratuita:
cazare si mic dejun inclus

Pentru grupuri intre 71 si 230 de persoane: In perioada 01.10.11 – 31.12.11 250 lei – persoana/noapte (supliment single 100 lei) Organizatorii beneficiaza de 2 camere gratuite:
cazare si mic dejun inclus

Oferta corporate cuprinde:
cazare cu mic dejun in camera dubla standard cu pat matrimonial sau 2 paturi separate
sala de conferinta
1 dejun sau 1 cina bufet
1 coffee break standard

Pentru un eveniment corporate desavarsit va invitam sa experimentati atmosfera exclusivista si rafinamentul spatiilor special create pentru momentele de relaxare. Am conceput totul pana la cel mai mic detaliu pentru a va oferi o experienta inedita!

Nu ezitati sa contactati departamentul de rezervari al hotelului Vega pentru a gasi impreuna cele mai avantajoase solutii pentru evenimentul dumneavoastra.

Oferta expirata

Fii la curent cu ofertele noastre!