Înapoi la prima pagină

Tulip Beauty & Spa Rituals

Salon de infrumusetare si centru de relaxare spa

Tulip Beauty & Spa Rituals a luat nastere din conceptul de frumusete si armonie spirituala inspirat de o floare delicata si adorata atat in Orient, cat si in antichitatea romana, atunci cand filozofia ingrijirii de sine era un concept bine conturat. Pe numele sau latinesc “tulipa”, provenit la randul sau din cuvantul persan “toliban” (turban), elementul vestimentar cu care se aseamana floarea, laleaua a ramas un simbol al frumusetii si delicatetii pana in zilele noastre.

Tulip Beauty & Spa Rituals cuprinde doua spatii diferite, insa unite in concept si standarde de calitate ale serviciilor, respectiv salonul de infrumusetare Tulip Beauty si un centru spa dedicat ritualurilor de relaxare – Tulip Spa Rituals.

Centru de infrumusetare Tulip Beauty

Centrul BEAUTY, situat chiar la intrarea in hotel, este un loc privilegiat pentru cei care au grija de frumusetea si de stilul lor. Aici, oaspetii nostri, dar si constantenii pot beneficia de servicii de hair styling, manichiura si de tratamente de ingrijire a tenului. Mereu in pas cu ultimele descoperiri si trenduri in materie de ingrijire si infrumusetare, Tulip ofera o varietate de servicii de infrumusetare, cu ajutorul celor mai renumite game profesionale de cosmetice din lume.

O oaza de relaxare Spa in Mamaia, Constanta

Centrul SPA este dedicat ritualurilor de relaxare spa, se afla la etajul 1 al hotelului Vega din Mamaia si invita la o incursiune in tainele frumusetii si ingrijirii corporale. Oaspetii nostri beneficiaza de asistenta specialistilor in ritualuri menite sa redea tonusul fizic si mental potrivit.

Centrul de ritualuri spa Tulip este locul in care se se regasesc zonele de relaxare intima din hotel: sauna, un salon de masaj si un salon pentru tratamente corporale. Tratamentele corporale si ritualurile spa din centrul spa Tulip sunt acompaniate de produse ale unor brand-uri de renume, care satisfac si cele mai pretentioase gusturi.

Va invitam si pe dumneavoastra sa pasiti in universul Tulip! Am selectat cei mai buni experti in arta infrumusetarii parului, tenului, corpului si mainilor. Cele mai exigente standarde de calitate se reflecta in servicii de lux, intr-o atmosfera de rafinament, intimitate si confort.

Misiunea Tulip Beauty & Spa Rituals este de a crea experiente unice si memorabile!

Hai la Vega!
Tulip Beauty 0241 607 611Tulip Spa 0241 607 612tulip@hotelvega.roEticheta Tulip
  • Tulip Beauty Rituals este un spatiu dedicat infrumusetarii, situat la parterul Hotelului Vega, Mamaia, unde ne propunem sa ne rasfatam atat oaspetii, cat si vizitatorii, oferind o suita de servicii de infrumusetare: HairStyling / Coafor Servicii de cosmetica profesionale Tratamente faciale Tratamente faciale de lux Manichiura,  pedichiura si tratamente asociate
    Vezi detalii
  • Oferte speciale la tratamente si terapii Spa Pachet Spa & Dinner Break by Akolade** Te asteptam impreuna cu persoana iubita intr-o atmosfera intima, pentru a va rasfata simturile si a va deconecta de la stresul cotidian. Destinde-te in stil oriental, iti oferim o experienta unica, cu aroma de eucalipt, in Hammam, relaxarea totala o vei […]
    Vezi detalii
  • Salon spa in Mamaia, Constanta Tulip Spa Rituals este un salon spa dedicat relaxarii trupului si mintii, aflat la primul etaj al hotelului Vega din Mamaia. Aici te poti destinde in stil oriental: iti oferim o experienta unica, cu aroma de Eucalipt, in Hammam, relaxarea totala o vei simti in sauna finlandeza, bucurandu-te de cromoterapie si peretele cu sare de Himalaya iar jacuzzi-ul este perfect pentru a-ti recapata tonusul. Tulip Spa Rituals va ofera o gama variata de ritualuri si tratamente spa: Rasfatul La Sultane de Saba Ingrijirea tenului Tratamente corporale Gomaj corporal & Hammam Ritualuri Spa de relaxare Ritual in doi Terapii Tulip Spa Rituals Acces facilitati Spa
    Vezi detalii