Profitati de ofertele speciale Tulip!

Tulip Beauty 0241 607 611Tulip Spa 0241 607 612tulip@hotelvega.roEticheta Tulip

Oferte speciale la tratamente si terapii Spa

Fun in the sun*

Tulip Beauty & Spa Rituals vă dorește o vacanță relaxantă și vă invită să pășiți în Universul La Sultane de Saba!

L ‘Ayurvedique Orientale Ritual  400 Ron

L ‘Ayurvedique Orientale este terapia supremă, o escapadă a simţurilor prin intermediul celor 7 arome orientale,  ale cărei ingrediente de proveniență indiană combină uleiurile esențiale senzuale de ambră, vanilie şi patchouli. Ceremonialul ayurvedic este într-adevăr dedicat purificării, îmbinând o exfoliere delicata, o împachetare cu hidratantul unt de shea și lapte de corp, ceea ce va face pielea dumneavoastră să arate mai catifelată şi mai luminoasă, iar masajul relaxant de influenţă orientală va desăvârşi răsfăţul.

Forlle`d facial treatments & Dermalux Led Therapy 660 Ron

Terapii faciale cu rezultate asemanatoare intervenţiilor de  chirurgie estetică minim invazive, concepute pe baza unei nanotehnologii, laureată a premiului Nobel ȋn anul 2002. Produsele şi tratamentele faciale marca Forlle`d pot fi efectuate doar ȋn câteva locaţii din lume, iar ȋn România,  doar ȋn două, una dintre locaţii fiind Tulip Beauty & Spa Rituals.**

**oricare două tratamente faciale Forlle`d, cu excepția tratamentelor Basic Platinum sau Basic Face Lifting.

Classic Mani & Pedi 120 lei         

Semi-permanent Mani & Pedi 160 lei

Mâinile și picioarele au nevoie de o atenție deosebită ȋn orice anotimp, dar mai ales vara, manichiura și pedichiura fiind accesoriile care completează o ținută perfectă pentru petrecere!

*Ofertă valabilă de la 01.06.2018 până la 31.08.2018. 
*Serviciile se programează cu cel puțin 24 de ore în prealabil, la numerele de telefon 0241 607611 Tulip Beauty sau 0241 607612 Tulip Spa
*Oferta nu se cumulează cu alte promoții sau programe de fidelitate.
Pachet Spa & Dinner Break by Akolade**

Te asteptam impreuna cu persoana iubita intr-o atmosfera intima, pentru a va rasfata simturile si a va deconecta de la stresul cotidian.

Destinde-te in stil oriental, iti oferim o experienta unica, cu aroma de eucalipt, in Hammam, relaxarea totala o vei simti in sauna finlandeza, bucurandu-te de cromoterapie si peretele cu sare de Himalaya, iar jacuzzi-ul este perfect pentru a-ti recapata tonusul. Apoi puteti savura masajul in cuplu, relaxarea profunda oferita de terapeutii nostri.

Totul este urmat de o cina rafinata, servita in restaurantul Akolade, intr-o atmosfera romantica unde aveti de ales din doua variante de meniu, special compuse pentru dumnevoastra .

Pretul pachetului pentru 2 persoane: 540 lei.

 

Ritual in doi By Shanti**

O zi perfecta alaturi de jumatatea inimii tale, de mama, de sora sau prietena cea mai buna, o zi in care sa experimentati o stare de relaxare profunda, incepand cu o baie de aburi cu aroma de eucalipt, sauna finlandeza si jacuzzi, continuand cu masajul, marca La Sultane de Saba,al intregului corp realizat cu uleiuri aromatice. Savurati un suc de fructe proaspat in zona de relaxare pregatindu-va astfel pentru a servi o cina inedita, o adevarata hrana pentru trup si suflet , special pregatita pentru dumneavoastra in trei variante, putand astfel sa descoperiti armonia Shanti.

Pretul pachetului pentru 2 persoane: 630 lei.

 

Suprem Duo by La Sultane de Saba

Ceremonie Ancestral D’Or**

Aurul este folosit din cele mai vechi timpuri ca ingredient cu efecte iluminatoare pentru pielea delicata a femeilor. La Sultane de Saba a creat un nou tratament inspirat din secretele de infrumusetare ancestrale ale femeii orientale. Va invitam sa pasiti in universul relaxarii delectandu-va in sauna finlandeza si in jacuzzi alaturi de prietena, sora sau mama dumneavoastra, apoi bucurati-va de efectele rafinate ale ritualului de lux cu particule de aur de 23 K, care include gomaj, impachetare si masaj al intregului corp.

Pret special pachet 2 persoane: 650 lei. La achizitionarea acestui pachet primiti si un voucher de 15% discount pentru  a putea descoperi armonia restaurantului Shanti by Vega.

**Oferta nu este valabila in intervalul 15 iunie – 15 septembrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau oferte existente.

Aceste pachete se programeaza cu cel putin 48 de ore in prealabil la telefon 0241 607 611 sau e-mail tulip@hotelvega.ro. 

Hai la Vega!